I år var min svåger med familj samt min svärmor också bjudna. :-)
Det här var 2010 års Nobelmenyn:
Förrätt
Anka i press med vinteräpplen, pumpa, ättiksgrönsaker och kryddig gelé.
Huvudrätt
Tryffelstekt piggvar med vintersallad på kantareller och oxsvanstryffelsky.
Efterrätt
Len mjöölkchoklad och apelsinbavarosie smaksatt med gammeldansk bitter serveras med apelsinsallad.
Drycker
Champagne Franck Bonville Grand Cru Millésime Blanc De Blancs 2005
West Cabernet Sauvignon Reserve 2005
Chateau Raymond-Lafond Sauternes 1999
Café
Grönstedts VO
Facile Punsch
Eau Minérale Ramlösa
Hemma hos oss serverades denna Nobelmeny:
Förrätt
Vegetariska vårrullar med sesamfrösås
Huvudrätt
Helstekt renstek med potatis- och Västerbottenbakelse samt trattkantarellsås
Efterrätt
Olika ostar med kex
Drycker
Vatten
Rött vin
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar